Hvem er jeg?​

​I 2005 startede jeg en rejse ind i indiansk visdom. Et treårigt personligt restrukturerende forløb, som jeg afsluttede med et års certificering i, at kunne formidle og undervise efter originale metoder og filosofi i indiansk visdom. Mine redskaber er diagnosticerende, analyserende og orienteret mod handling. De er enkle og kraftfulde. I 2014 afsluttede jeg ét års "master-training". Siden 2007 har jeg gennemført forløb for grupper og enkeltpersoner.

Sammen med min erfaring som pædagogisk leder og certificering som coach, så har jeg mange kompetencer, der gør en stor forskel for den enkeltes og gruppers trivsel, når de bliver bragt i spil.

Jeg læser og arbejder med de energier der er til stede, og bringer mig selv ind i processen som den der inspirerer, underviser og guider. I et rum af nærvær og intensitet holder jeg energien og styrer mod, at deltagerne finder deres egen dybe viden. I gruppesammenhæng vil synergien mellem deltagerne bringe en ekstra dimension ind og forstærke den enkeltes proces.

I 2013 udgav jeg bogen Den Smukke Vej. Det er min personlige fortælling om min transformerende rejse ind i den indianske visdom. Bogen er ofte udgangspunkt i mine foredrag. 

Hvad betyder SingingWolf?

"Wolf" (ulven) er stifinder og læreren. Den er frontløber for nye idéer og vender tilbage til sin flok for at dele. Den kærer for sin flok. Ulve napper hinanden i haserne for at holde hinanden på tæerne og ikke falde hen i uopmærksomhed og magelighed. Ulve har et meget stærkt sammenhold i flokken samtidigt med, at de er suveræne individer.

"Singing" er min måde at kommunikere på. Det handler om at kunne tolke og tale forskellige sprog i det kommunikative felt. Det spænder fra det logiske og rationelle til musiske udtryk og iscenesættelse med cases og eksempler.​

"Be yourself - everyone else is taken"

- Oscar Wilde​

"The secrets of change is to focus all of your energy, not in fighting the old, but in building the new"

- Socrates

Kontakt

Info

SingingWolf

v/ Mogens Juul

​CVR-nr: 26509424

adresse  Bakkedraget 17, 2860 Søborg

telefon   53 53 76 42