FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

I 2013 udgav jeg min bog Den Smukke Vej – min personlige historie om mit møde med og træning i indiansk visdom. Med fornyet kraft og nye perspektiver, er jeg gået ind og har ændret mit syn på mig selv og mine omgivelser. Jeg har brudt egne uhensigtsmæssige mønstre og er i min egen historie på en ny og stærk måde.

"En spændende og levende fortælling om tilgangen til den indianske visdom, som uvilkårligt fordrer en øget nysgerrighed til denne livsfilosofi”​ - Hanne H.

Bogen er skrevet som en fortløbende udvikling, der hele tiden skifter fra den indianske visdom og over i min dagligdag – hvad gør den gamle visdom ved mit moderne liv? I bogen får du også en kronologisk gennemgang af den transformerende rejse jeg har taget gennem en fiktiv fortælling - "Den nysgerrige rejsende". 

Se mere og køb bogen her: Den Smukke Vej

​I sommeren 2018 begyndte jeg at skrive på min næste bog. Den har arbejdstitlen "Broen" og handler om indiansk visdom som en vigtig medspiller i definition og praktiseren af fremtidens lederskab.

​Gennem bogen bruger jeg videnskab, moderne ledelsesteorier mm., der hele vejen igennem kan indeholdes i den visdomstradition jeg arbejder i.

Jeg tager scenen til refleksion og eftertænksomhed.

I et spænd mellem undervisning og fortællinger fra mit eget liv og rejse sender jeg spørgsmål tilbage til lytterne for at give resonans og refleksion i forhold til deres eget liv.

Mine foredrag er bøjelige og fleksible så jeg fanger publikum der, hvor opmærksomheden er størst - det skal give mening og være relevant.

Jeg bruger forskellige virkemidler ud over det talte ord for at give lytterne billeder, der kan fastholde og folde kompleksitet ud på en enkel og naturlig måde.

JEG TALER IND DÉR HVOR SKOEN TRYKKER FOR DER ER MULIGHEDEN FOR AT FLYTTE SIG STØRS​T.​

...Mogens rolige tilgang til eleverne og hans syn på verden satte straks en intens stemning i lokalet. Alle elever var dybt opslugt... Alle elever forlod salen med en opløftende energi til at blive bedre udgaver af dem selv.​ - Emil & Nanna undervisere Borups Højskole​

Jeg har tre titler på foredrag:

-Det personlige lederskab

-Det årvågne lederskab

-Den smukke Vej/et liv i balance

Se mere her: Foredrag

PDF: Det personlige og årvågne lederskab

PDF: Den Smukke Vej - et liv i balance

Hvis du / I har særlige behov eller ønsker, sammensætter jeg gerne et foredrag vinklet fra indiansk visdom omkring et emne, der er relevant.

Et foredrag kan udvides til workshop, hvor tilhørerne kan få hands on i simple øvelser og opgaver.

Skriv eller ring til mig 

Kontakt

Info

SingingWolf

v/ Mogens Juul

​CVR-nr: 26509424

adresse  Bakkedraget 17, 2860 Søborg

telefon   53 53 76 42