FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

I 2013 udgav jeg min bog Den Smukke Vej – min personlige historie om mit møde med og træning i indiansk visdom. Med fornyet kraft og nye perspektiver, er jeg gået ind og har ændret mit syn på mig selv og mine omgivelser. Jeg har brudt egne uhensigtsmæssige mønstre og er i min egen historie på en ny og stærk måde.

Bogen er skrevet som en fortløbende udvikling, der hele tiden skifter fra den indianske visdom og over i min dagligdag – hvad gør den gamle visdom ved mit moderne liv? I bogen får du også en kronologisk gennemgang af den transformerende rejse jeg har taget gennem en fiktiv fortælling - "Den nysgerrige rejsende". I den historie kan du opleve den styrke, der ligger i den opbygning og systematik visdommen har. 

Ved at skrive bogen er mine erkendelser og skift i livssyn er blevet sat endnu mere fast.​

Lige nu (nov.18) skriver jeg på min næste bog. Den har arbejdstitlen "Broen" og handler om indiansk visdom som en vigtig medspiller i definition og praktiseren af fremtidens lederskab.

Jeg tager scenen med det formål at vække til refleksion og eftertænksomhed.

I et spænd mellem undervisning og fortællinger fra mit eget liv og rejse sender jeg spørgsmål tilbage til lytterne for at give resonans og refleksion i forhold til deres eget liv.

Det er vigtigt for mig at ramme ind hvor opmærksomheden er størst, hvorfor mine foredrag altid vil være bøjelige og fleksible i forhold til udgangspunktet.

Når jeg holder foredrag bruger jeg forskellige virkemidler ud over det talte ord. For mig er det vigtigt at efterlade billeder hos lytterne, som sætter sig fast og kan fastholde en kompleksitet på en enkel og naturlig måde.

Jeg tør tale ind der hvor skoen trykker og vække mit publikum. Det er der muligheden for at flytte sig er størs​t.

"Jeg blev glad, varm og opløftet - tak!”​

- Catharina

"Det var helt utroligt befriende. Jeg blev meget inspireret og behagelig indeni”​

- Kamilla

"En spændende og levende fortælling om tilgangen til den indianske visdom, som uvilkårligt fordrer en øget nysgerrighed til denne livsfilosofi”​

- Hanne H.

Kontakt

Info

SingingWolf

v/ Mogens Juul

​CVR-nr: 26509424

adresse  Bakkedraget 17, 2860 Søborg

telefon   53 53 76 42