onlinekurser

Kan man "lære" indiansk visdom på et onlinekursus?​

Ja! Selvfølgelig. Der er rigtig mange metoder og et mindset i indiansk visdom som sagtens kan omsættes online. Det er et spørgsmål om at gå åbent og nysgerrigt ind i de metoder, perspektiver og opgaver jeg stiller.

Første forudsætning er, om du er nysgerrig på, hvad indiansk visdom kan give dig?

Når du har købt et onlinekursus får du din egen side hos mig (singingwolf.easyme.dk), med login via Facebook, Google eller eget login. Her har du din platform og kan vende tilbage til dit kursus.

At "gå vejen i indiansk visdom " er at gå i en bestemt retning. Der er ikke et endegyldigt mål - det er personlig udvikling mod bedre balance og mere livskvalitet. Derfor kan du sagtens "gå online". Det afhænger af dit "commitment", din vilje og motivation.

four Shields of balance​ 

and four attentions

I dette onlinekursus guider jeg dig hele vejen gennem otte essentielle livsenergier. Et kursus med 23 trin, hvor du får både en GPS og et kort over dit liv.

Læs mere her - prøv et par trin

Kurset udbydes med mellemrum som en kombination af fysiske møder, telefonkonferencer og online.

Hvis du er interesseret så skriv til mig via kontakt.​

Mine onlinekurser er en blanding af tekst, billeder, videoer og lydfiler. For at give dig mulighed for at "prøve det af" har jeg et gratis kursus,​Naturcoaching, hvor du dels får metoder og tilgange, der kan gøre en stor forskel og samtidigt kan du prøve den tekniske funktionalitet i mine kurser.​

naturcoaching

Dette kursus er gratis. du får simple redskaber og indsigter, der - hvis du bruger dem - i sig selv være med til at give dig mere livskvalitet og autentisitet.

download kurset her!

The secrets of change is to focus all of your energy, not in figthing the old, but in building the new.

Socrates

Kontakt

Info

SingingWolf

v/ Mogens Juul

​CVR-nr: 26509424

adresse  Bakkedraget 17, 2860 Søborg

telefon   53 53 76 42