VIRKSOMHEDER, INSTITUTIONER MM.

​​få varme hænder i stedet for kolde fødder

Det er vigtigt at skabe et tillidsfuldt og anerkendende arbejdsmiljø. Det giver tilfredse medarbejdere, der arbejder for det fælles projekt.

Det er et spørgsmål om at skabe rum og metode til at høre, hvad der sker og hvad der er brug for. Det skal samtidigt afstemmes med, hvad det er for nogle opgaver, der skal løses - KLARE AFTALER!

Et tillidsfuldt meningsfyldt arbejdsmiljø giver engagerede og passionerede medarbejdere.


Kontakt mig for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi finder frem til Jeres behov og derefter giver jeg et tilbud.

Det effektive møde

Ud fra en fast skabelon (dagsorden) underviser jeg i, hvordan man skaber et effektivt møde og tager temperaturen i gruppen (fortløbende APV). Skabelon og metode er samtidigt med til at opbygge tillid i gruppen. Tilgang og metode er meget lig Holocrazy.

​​APV og MUS

Få en tilrettelagt proces, der både tilgodeser den enkelte og det fælles i forhold til, hvad der fylder omkring arbejdsmiljøet. ​
​Få en prioriteret liste over, hvad der skal arbejdes med i forhold til arbejdsmiljø generelt (APV) og den enkelte i forhold til MUS (arbejdsglæde og trivsel).

Gør bløde værdier til hård valuta​

foredrag - workshop

​Der er otte søjler af livsenergi. De er bærende for, at vi som individer eller fællesskab er i stand til at leve vores liv i vores fulde potentiale.

Vi skal hver især tage vare på vores personlige lederskab. 

Som leder af et fællesskab skal man praktisere årvågent lederskab.

I begge tilfælde er det et spørgsmål om at kunne skelne og vælge mellem de otte søjler af livsenergi og derfra lægge en strategi.
​Læs mere om foredragene her: otte bærende søjler...

Kontakt mig og vi sætter det sammen efter Jeres behov.

Kontakt

Info

SingingWolf

v/ Mogens Juul

​CVR-nr: 26509424

adresse  Bakkedraget 17, 2860 Søborg

telefon   53 53 76 42