Reference​r

​Kursistevalueringer fra forløb

1.) "Inspiration og indlevelse, fedt at underviseren er så engageret."​

2.) "Spændende at få indblik i noget jeg intet vidste om. Meget kompetent lærer, der tilmed ikke er selvhøjtidelig."​

3.) "Sympatisk og fuld af humor, men tager samtidigt emnet seriøst. Plads til ro og fordybelse."​

4.) "Meget spændende og udbytterigt. Velorganiseret og kompetent udformet. Dygtig og indsigtsfuld lærer."​

5.) "​Afvekslende og lærerigt forløb. Stort udbytte."​

6.) "Det har været et helt utroligt og vellykket og lærerigt forløb. Fantastisk studiekredslærer. Meget velforberedt og fleksibel. anvendeligt - en stor gave."​

7.) "En fantastisk god og veltilrettelagt studiekreds. Ypperligt indhold. Det har været top - top, bedre end jeg nogensinde har kunnet forestille mig."

bottom-icons

Personlige anbefalinger

Jeg har haft stor glæde og personligt udbytte af mødet med SingingWolf flere gange i de seneste år.
I første omgang mødte jeg SingingWolf i forbindelse med 2 studiekredse på Livø af en uges varighed hver, hvor jeg deltog som en del af en gruppe. SingingWolf stod for 2 studiekredse, hvor det første var en introduktion til council guide og det andet var indiansk visdom. Det var både spændende, udbytterigt og for mig, åbnede det op for en ny måde at se verden på.

For et år siden deltog jeg også i en forårsceremoni, som SingingWolf stod for sammen med 3 andre. Den varede en dag, og det er nok den oplevelse, der står stærkest for mig. Den plantede et frø i mig, som jeg stadig mærker, og lader vokse dag for dag.

Efterfølgende har jeg brugt SingingWolf til en mere personlig coaching, som jeg også har haft stor glæde af. Det jeg især hæfter mig ved i begge sammenhænge, er dentryghed, som jeg følte både i studiekredsene, forårsceremonien og i den individuelle coaching. Der bliver holdt en hånd under både gruppen og den enkelte, så der er tryghed til at åbne op for meget personlige spørgsmål og svar. 

Der bliver ikke åbnet op for noget, som ikke også bliver "lukket" ned igen på en god måde. Det har været meget forskellige oplevelser. I studiekredsene har der været fokus på de store linjer i indiansk visdom og council guide traditionen, hvorimod der i den personlige coaching har været fokus på det intuitive, hvor jeg føler, at det meget har handlet om, at SingingWolf har lyttet, stillet spørgsmål, mærket efter, og derefter har guidet mig, så jeg selv kunne komme frem til en ny indsigt i forhold til de svar, som jeg har søgt.
​Nogle gange har jeg fået konkrete råd, og andre gange har jeg skullet "holde spørgsmålet", og svaret kom så til mig senere. Jeg kan kun anbefale andre, at benytte SingingWolfs kompetencer inden for indiansk visdom og intuitiv coaching."  - Søren T.

SingingWolf/Mogens Juul er en sublim council guide/formidler af indiansk visdom.
Indiansk visdom er for mig en direkte vej til indre ro og balance i mit liv - en vej,​
som bliver til qua nyttige og enkle værktøjer, formidlet i en varm og tryg atmosfære. - Tina Hansen

Workshop - Aarhus uni. psyk.

​SingingWolf fik med entusiasme og lethed formidlet den indianske visdom og værktøjer til 30 psykologistuderende på Aarhus universitet.
​Han kan formidle på alle niveauer og til alle grupper, da han benytter sig af udtryksformer, der rammer os alle. Jeg kan i høj grad takke SingingWolf for min store passion for den indianske tradition, da han var min første lærer og jeg har bestemt ikke været på mit sidste kursus med ham."  - Maja Åvist (kand.stud. i psykologi)

bottom-icons

Forebyggelsescentret
​Gladsaxe Kommune

1.) ”Jeg synes det var et rigtig godt og inspirerende foredrag, som gav en masse konkret anvisning til, hvad der kan gøres for at opretholde balancen i livet. Dejligt at foredragsholderen havde lyst til at dele sin viden og sine erfaringer så hudløst ærligt, som han gjorde”. - Tina

2.) ”Tak for en inspirerende aften. Det jeg tog med, var at han kunne (helt nede på jorden) fastholde sit publikum med beskrivelse af enkle tilgængelige teknikker, inspireret af indiansk visdom, til hvordan man selv kan arbejde med områder i sit liv. Det handler om at lære at lytte til det der er vigtigt. Han kunne på hudløs ærlig måde forklare, hvad han har gjort, og hvad det har medført i hans liv for, at skabe en balance, men også ændre på forhold der nogle gange synes for uoverskuelige. F.eks. det at gøre "tankemylder" mere konkret med forskellige eksempler”.​ - Ditte

bottom-icons

Bogen - Den Smukke Vej

1.) Den Smukke Vej er en spændende, inspirerende og rørende bog. En fortælling om Mogens rejse og om de skønne "tilfældigheder" som guider os på rette vej. En klog bog som fortæller os, at vi ikke behøver at opfinde den dybe tallerken, den er opfundet af indianerne. Meget moderne psykoterapi og psykologi ser ud til at stamme fra indianerne. Mine fordomme om trommedans mv., som gammel overtro er blevet gjort til skamme. Mogens alias SingingWolf er en modig mand, der tør dele mangt meget og tør stå ved sin tro. Spændende og fængende, som at læse en god roman... man får lyst til at læse mere. - Dorte Hansen

2.) "Den Smukke Vej" er en god blanding af noget jordnært og meget stort. Imponerende detaljer om overvejelser, påvirkninger, tvivl og stemning. Læremesteren synes at være livet, godt hjulpet af den opmærksomhed og indstilling som dem der har gået vejen viser eller antyder i de første faser". - Henning Olsen

3.) "Den smukke Vej har vækket min gamle indre visdom på en ny måde og jeg er blevet inspireret". - Anne Brøndal

4.) "En spændende og levende fortælling om tilgangen til den Indianske Visdom, som uvilkårligt fordrer en øget nysgerrighed til denne livsfilosofi".​ - Hanne H

Foredrag - "Et liv i balance"

Borups Højskole

Mogens var på besøg på Johan Borups højskole den 30. januar 2019. Alle skolens elever var samlet i den store smukke sal til fællestime, hvor formålet var at eleverne skulle lære hinanden bedre at kende. Mogens rolige tilgang til eleverne og hans syn på verden satte straks en intens stemning i lokalet. Alle elever var dybt opslugt. I den sidste øvelse, introducerede Mogens ”the talking stick” og elverne delte deres tanker og følelser om verden og vores fremtid. Alle elever forlod salen med en opløftende energi til at blive bedre udgaver af dem selv.​ - Emil & Nanna undervisere på Johan Borups Højskole​

bottom-icons

Krogerup Højskole

1.) "Jeg blev glad varm, opløftet -TAK!" - Catharina

2.) "Det var helt utroligt befriende. Jeg blev meget inspireret og behagelig indeni." - Kamilla

bottom-icons

Guldborg Idrætsforening

At høre andre mennesker fortælle deres livshistorie er altid interessant. At lytte til Mogens Juul og høre ham berette om sit liv og hvordan han vælger at finde balancen i sig selv ved at blive prikket på for at følge det indianske spor og vælger at gøre det, er yderst inspirerende.

Han​ fortæller på en fantastisk måde, hvordan Mogens Juul bliver til SingingWolf. Hvordan han lever sit liv i nutiden med sociale medier, traditionelt job og familie samtidigt med, at fokus er på de fantastiske evner indianerne har leveret videre gennem mange generationer. 

Midt i alt dette formår han at give idéer og anbefalinger til alle os der lytter, hvordan vi finder en balance i et travlt hverdagsliv, oghvordan vi kan håndtere balancen mellem roen på landet og travlheden i byen samtidigt med, at vi er tro mod vores eget indre.
​Vi har i Guldborg Idrætsforening haft fornøjelsen af et sådant foredrag til en kulturel aften. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre det samme. - Else Sværke Henriksen

bottom-icons

Coaching

​Mogens lytter meget kompetent med alle sanser​og dermed kan kan undervejs opsummere og​stille få men dybe spørgsmål.
​Det munder ud i, at jeg laver en aftale med mig selv om det første konkrette skridt i processen. Jeg oplever at jeg selv finder mine svar.
- Rebecca

Kontakt

Info

SingingWolf

v/ Mogens Juul

​CVR-nr: 26509424

adresse  Bakkedraget 17, 2860 Søborg

telefon   53 53 76 42